Debrecen, Szent Anna utca 66.

Oxigénterápiás kezelés, oxigén és hatóanyag infúzió


2,3 bar nyomású, 90%-os oxigénnel dolgozunk. Ha a bőrnek rossz az oxigén ellátása lelassul az anyagcseréje, elvékonyodik, elveszti rugalmasságát, laza, petyhüdt, ráncos lesz. Ugyanakkor a védekező mechanizmusa miatt a bőrünk állapotának javítására használt kozmetikai termékek nem képesek keresztüljutni az elszarusodott hámrétegen, ill. a bőr barrier rétegén. Egy előzetes bőrcsiszolással eltávolítjuk az elhalt hámréteget. Így nem csak friss oxigént juttatunk a mélyebb rétegekbe, hanem az oxigén, mint hordozó molekula segíti a hatóanyagokat is bepréselni . A módszer előnye, hogy tű használata nélkül bevisszük az oxigént és a bőr rendellenességeit kezelő szérumokat a sejtek közötti térbe, ahol a sejtek táplálását ellátó nyirokfolyadék található.

oxigénterápiás kezelés

Az oxigénes arczuhany

Kisimítja és feltölti a finom ráncokat, lassítja a bőr öregedését, feszesíti, vitalizálja a bőrfelszínt, újraépíti a sérült bőrt, elhalványítja a pigmentfoltokat, kezeli a gyulladt pattanásokat, javítja a bőr vízháztartását.

Oxigénterápia javallatai: feltölti a ráncokat, kisimítja az arc finom vonalait, megelőzi a bőr öregedését, újraépíti a sérült bőrt, feszesíti, vitalizálja a bőrfelszínt, elhalványítja a pigmentfoltokat, kezeli a gyulladt, pattanásos bőrt, fokozza a kollagén, ill. az elasztin termelődését, ezáltal rugalmassá, feszessé teszi a bőrt.

Kezelés ára: 24.000 Ft / alkalom

oxigénes terápia
oxigénterápia
oxigénes arczuhany
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!