Debrecen, Szent Anna utca 66.

Szent Anna kozmetika Debrecen

 
A kozmetológiai beavatkozásokat orvos végzi nálunk, Dr. Tóth Teréz személyében, az egyéb kozmetikai szolgáltatásokat pedig kozmetikusok látják el. 

kozmetika debrecen - orvosikozmetika

Debreceni kozmetikánkban teljes körű arctisztítást és arckezelést végzünk. Minden egyes arckezelés előtt egy számítógép vezérelt digitális mikrokamerával felmérjük a bőr aktuális állapotát (bőrdiagnózist végzünk). Ennek során több százszoros nagyításban látható a páciens bőr szerkezete egy képernyőn. Ennek alapján felmérjük a bőr vízháztartását, hidratáltságát, kollagén- és elasztin rostok tömöttségét, arányát, elrendeződését, faggyúmirigyek túl- vagy alulműködését, ill. egyéb bőrszerkezeti eltéréseket. Ezután tervezzük meg a kezeléseket, állítjuk össze a "koktélokat", amelyek 4-5 féle ampulla hatóanyagát tartalmazzák. Minderre a Szent Anna kozmteika Debrecen területén található rendelőjében kerül sor.

Több mint 30 féle ampullából válogathatunk, amelyekre jellemző, hogy orvosi (analitikai) tisztaságúak, ami azt jelenti, hogy akár injekció formában is beadhatók. Ráncfeltöltésnél nem csak hyaluronsav és botox analóg anyagokkal dolgozunk, hanem legalább 15 féle szérummal, amelyek hatékonyabbak, természetesebbek. A koktélok minden esetben tartalmaznak ásványi anyagokat, nyomelemeket, vitaminokat attól függően, hogy a bőrnek mire van szüksége ( A,B,C,H,P vitaminra). A koktélok bevitele történhet tűs és tű nélküli mezoterápiás eljárással. A tű nélküli mezoterápia egy teljesen új eljárás, lényege az elektroporáció, melynek során a sejtmembrán sérülés nélkül felnyílik, így tudunk hatóanyagot a sejtekbe juttatni tűszúrás, azaz fájdalom nélkül. Debreceni kozmetikánkban még hatékonyabbá tettük az eljárást azáltal, hogy a mezoterápiát lézerrel kombináltuk.

A lézerrel kombinált mezoterápiánál a hatóanyagok bevitele csaknem 1oo%-os. Bőrfeszesítésre a rádiófrekvenciás kezelésünk is kiváló, amelyet a Szent Anna Kozmetika Debrecen területén bárki számára elérhetővé tesz. Részletesen lásd a rádiófrekvenciás kezeléseknél. Fontos megjegyezni, hogy nálunk a teljes arckezelést (arctisztítás, peeling, arcmasszázs stb.) egy LED-polarizált fényterápiás készülék alatt végezzük, ezáltal még inkább hatékonyabbak az egyes kezelési eljárások. Az alkalmazott hatóanyagok nagyobb mértékben és még mélyebbre penetrálnak a bőr rétegeiben. A fényterápia korunkban virágkorát éli, ami nem is csoda: pl. az infravörös fény (833 nm) serkenti a fibroblasztok aktivitását, ezáltal a kollagén termelődését, ezért eredményesen tudjuk alkalmazni ránctalanításhoz. A kék fény, mint hideg fény (415nm) csökkenti gyulladásért felelős elemek aktivitását, ill. elpusztítja a corine baktériumokat, amelyek a gennyes pattanások, acnék újabb kialakulásáért felelősek, ezáltal kiválóan alkalmas gyulladt, hegesen gyógyuló pattanásos, rosaceás, érzékeny bőrök kezelésére. Részletesen lásd LED-polarizált fényterápia.

LED terápia - kozmetika debrecen  kozmetika debrecen - orvosi szépségápolás  kozmetika debrecen, ledes szépségápolás

Szent Anna Kozmetika Debrecen

Tiszta és üde arcbőr - Kozmetika Debrecen

Fontos továbbá kihangsúlyozni, hogy egy gyulladt, pattanásos bőrt nem csak kitisztítunk, hanem komplexen kezelünk speciális szérumokkal, ill. a legvégén infralézerrel, ami bejut a bőr mélyebb rétegeibe és az ott található legtöbb baktériumot elpusztítja, ill. szaporodásukat gátolja. Ezek a gennykeltő baktériumok ugyanis egy egyszerű kozmetikai tisztítás során ott maradnak a bőr alsó rétegeiben és később újabb és újabb gennyes pattanások kialakulását okozzák. Sajnos a gennyes pattanások, ha többször visszanőnek előbb-utóbb helyükön hegszövet marad, ami egy életen át végigkíséri a pácienst. (Kezdeti stádiumban a hegszövet halványítható lézer kezeléssel).

Tehát egy komplex arckezelés (arctisztítás, amelyet lézer terápiával kombináltunk) kúra végén az eredmény: feltisztult, üde arcbőr. Mi debreceni kozmetikánkban nem csak külső, hanem belső terápiát is végzünk. Ez azt jelenti, hogy otthonra javaslunk készítményeket, amit meghatározott ideig és dózisban kell alkalmazni. Ez lehet gyógynövény, homeopáthiás szer, de ha a bőr állapota szükségessé teszi akkor gyógyszer is. A tartós eredmény érdekében a "belsőleg alkalmazandó" készítmény is ugyanolyan fontos, mint a külső kezelés. Nagyon sok esetben ugyanis megfigyelhető, hogy a visszatérő bőrproblémák 63 százalékáért valamilyen belsőszervi elváltozás a felelős leginkább máj, epe, vese, gyomor stb. A Szent Anna Kozmetika Debrecen területén működő computeres állapotfelmérő gépével meg tudjuk határozni az elváltozás helyét és jellegét.

megbízható cég tanúsítvány 2015 kozmetika debrecen
megbízható cég 2016 tanúsítvány kozmetika debrecen
megbízható cég 2017 tanúsítvány kozmetika debrecen
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!