Rádiófrekvenciás arckezelés


rádiófrekvenciás arckezelésNagyon jó ránctalanító, feszesítő  hatású. Az eredmény szinte azonnal látható! Hatása felér egy injekciós arcfeltöltéssel, csak egészségesebb és természetesebb. Bőrgyógyászok állítása szerint ez az eljárás új fejezetet nyitott a kozmetikai bőrfiatalítás területén. Főleg a negyven év feletti korosztálynál igen látványos!

Eredmény: kisimítja a ráncokat és a mimika vonalakat, megszünteti a petyhüdtségét, javítja a bőr állagát, feszesebbé és rugalmasabbá teszi, így visszaadja az arc eredeti formáját. Hatásmechanizmusa azon alapszik, hogy aktiválja a kollagén  termelődését és az elasztikus rostok összehúzódásával, illetve eredeti állapotukba való visszarendeződéssel liftinghatást érünk el.

rádiófrekvenciás kezelésKezelési típusok: feltöltő, lifting, ránctalanító kezelés tónushiányos, petyhüdt, laza bőrre. Pl. toka csökkentésére nagyon hatásos. Acne utánihegek kezelése, dekoltázs és mell, valamint nyaki területek ránctalanítására, a felkarok  logó, petyhüdt  bőrére (lepkeszárny) feszesítésére. Bőrszín javító kezelés, szürkésen elszíneződött, fáradt, sápadt, élettelen, fénytelen bőrre. Teljesen megújítja a bőr textúráját. Pigmentfoltok halványítására is kiváló.

Az alábbi videó nagyon jól szemlélteti az orvosi rádiófrekvenciás hullámok működési elvét, láthatjuk, ahogy a felszínen elsimulnak a ráncok, illetve a mélyben a fibroblasztok aktiválódnak, majd újabb és újabb kollagének termelődnek, ill. ahogy átrendeződnek a kötőszövet rostok. Ezzel a hatásmechanizmussal éri el ráncfeltöltő, feszesítő hatását.

 

 

 

Adatvédelmi tájékoztató