Biolifting - hyaluronsavas ráncfeltöltés Debrecen

bioliftingTermészetes hatóanyagokkal (kollagénnel, hyaluronsavval) orvos által, tűszúrásos eljárással végzett arcfeltöltés, ránctalanítás.


A Biolifting egy olyan békés, finom változásokat idéző esztétikai, bőrgyógyászati, kozmetikai megoldás, amely nem okoz mesterkélt hatású változást. Sokkal természetesebb, fokozatos javulást eredményez. A komplett hatóanyagokkal végzett kezelés következtében a meglévő - csak valamilyen okból gátolt - mechanizmusok működésbe lépnek a szervezetben, és a szervezet saját energiáit felhasználva indul el a javulási folyamat.

Ezáltal hosszútávon is jelentkezik a hatása. A bőr működése optimalizálódik, egészségesebbé, üdévé válik, a bőrszövet tónusa javul, a ráncok kisimulnak. Az adott kezelt szöveti terület "revitalizálódik", anyagcsere folyamatai javulnak, salakanyag kiválasztása megnő, turgora javul.

A biolifting kezelés előnyei:

  • hatása természetes (ráncsimító hatása nem a "feltöltés"következménye, hanem a bőrszöveti anyagcsere javulásának eredménye)
  • alkalmazható önmagában vagy más esztétikai kezelések hatásának fokozására, más esztétikai bőrgyógyászati kezelés alakalmázása előtt és után is
  • természetes, fokozatos, hosszú távú javulást eredményezAkciónk keretében az biolifting kezelés ára 28.000 Ft.

Bővebb információ és bejelentkezés: 06 30 273 51 93 vagy 06 30 569 65 30
Bejelentkezéskor hivatkozzon a honlapon meghirdetett akciónkra!

Áraink forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t.

 

Biolifitn arcfeltöltés

 

 

Adatvédelmi tájékoztató